Topp mot bunn – Larvik

Topp mot bunn

Søndag klokken 17 er det igjen klart for håndball i Arena Larvik. Larvik kommer hjem igjen etter to bortekamper i Trøndelag og Bergen, og er glade for å kunne spille på hjemmebane igjen i helgen. Heidi Løke stod over kampen mot Tertnes pga. sykdom-nå er hun tilbake.

På motsatt banehalvdel står Selbu, som ligger sist i Postenligaen.

Larvikjentene er midt i forberedelsene til hovedrunden til Champions League, som starter neste helg, og har vært inne i en periode med hard trening. Det har gitt tunge bein i kampene på nyåret, men trener Tor Odvar Moen har nå sluppet opp på hardtreningen og det vil forhåpentligvis synes allerede mot Selbu.

Selbu fikk en tøff start på sesongen i Postenligaen, det resulterte i at superveteran Trine Haltvik gjorde comeback for Selbu-laget i oktober i fjor. Det ga resultater umiddelbart og laget fikk sine første to poeng mot Fredrikstad i hennes første kamp. Hun spiller sammen med blant andre datteren Katinka Haltvik og de to tidligere landslagsspillerne Jeanette Nilsen og Marte Snorroeggen.

Kampen går i Arena Larvik søndag klokken 17.00 og billetter kjøper du ved å klikke her.