Overkjørte Selbu i Arena – Larvik

Overkjørte Selbu i Arena

Larvik Håndballklubb banket bunnlaget Selbu 45-18 i Arena Larvik i kveld, og viste kvikkhet i beina og sikre avslutninger før bortekampen mot Leipzig neste helg.

Selbu hang med til 3-3 i dagens kamp, men derfra og ut var det bare ett lag på banen i Arena Larvik. Bortelaget maktet bare å score fem ganger til før pause, mens Larvik satte 20 baller i Selbu-nettet. Til pause var stillingen altså 23-8 til Larvik HK.

– Det er på en måte vanskelig å spille godt mot såpass svak motstand, men jeg håper publikum fikk valuta for pengene med såpass mange scoringer. Vi skulle nekte Selbu bakover og samtidig kjøre raskt i kontra, og det synes jeg vi lyktes ganske bra med, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Heidi Løke ble igjen toppscorer for Larvik med 11 mål, men også Linn Jørum Sulland var nære tosifret med sine ni mål. Sara Breistøl satte seks mål i dagens kamp, både fra kant og strek, og ble kåret til Larviks beste spiller.

Verken superveteran Trine Haltvik eller de to tidligere landslagsspillerne Jeanette Nilsen og Marte Snorroeggen spilte dagens kamp for Selbu, og det unge Selbu-laget var sjanseløse mot våre rutinerte stjernespillere.

Trener Moen benyttet muligheten til å rullere spillere i forskjellige uvante posisjoner, samtidig som andre fikk hvile bena før Champions League setter i gang til helgen. Likevel vant vi 2. omgang med 12 mål, så det ble overkjøring i begge omganger uansett.

– Vi har trent hardt i det siste, så det var greit å få en enkel kamp før mesterligakampene starter. Jentene virket lette i beina og vi scoret mange fine mål. Det er greit å ta med seg til kampen mot Leipzig til helgen, avslutter trener Moen.

NB! Nora Mørk måtte bæres av banen etter halvspilt 1. omgang og er usikker til mesterligakampen mot Leipzig førstkommende lørdag.

– Nora pådro seg et kraftig overtråkk i høyre ankel etter 15 min, men vi fikk startet umiddelbart med akuttbehandling. Akkurat nå prøver vi å begrense hevelsesreaksjonen, men det for tidlig å si alt om omfanget av skaden. Vi kommer til å bruke de neste to dagene på å finne ut mer om skadeomfanget, men ut i fra akuttreaksjonen virker det usikkert at hun blir klar til kampen mot Leipzig neste helg, sier Larvik HKs fysioterapeut, Krister Næss.

(Larvik)