Jobbfrukt med på laget – Larvik

Jobbfrukt med på laget

Larvik Håndballklubb har inngått en samarbeidsavtale med Jobbfrukt.no, og vil nå ha gode muligheter til å nå fem om dagen med Jobbfrukt i magen.

Jobbfrukt.no er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom Bama og en landsdekkende gruppe bedrifter som tilrettelegger arbeid for mennesker med ulike yrkeshemninger. Jobbfrukt i Sandefjord er en underavdeling av Signo Grantoppen, og er en arbeidsplass for hørselshemmede. I alt er de 20 ansatte som pakker og kjører ut 2.250 kg frukt fordelt på 450 kurver i sine karakteristiske knallgrønne biler til hele Vestfold hver uke.

– Vi synes det er veldig hyggelig å være på lag med Larvik Håndballklubb og tror på et kjempegodt samarbeid. Både klubben og vi står for friske og sunne verdier, og jeg tror vi vil være gode ambassadører for hverandre, sier daglig leder hos Jobbfrukt.no i Sandefjord, Erik Nystuen.

Alle vekstbedriftene som er med i jobbfrukt.no, er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har de alle godkjenninger fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribuering. I tillegg har alle som arbeider med jobbfrukt gjennomgått Bamas jobbfruktskole, noe som gir dem nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene.

Hos Larvik Håndballklubb er vi i adminstrasjonen ennå ikke oppe i Bamas oppfordring om fem om dagen, men vi har i hvert fall Jobbfrukt i magen.

– Vi synes det er en selvfølge å ha frisk frukt på bordet, både på kontoret og til sponsorene våre på kamp. Samtidig har spillerne frukt i garderoben for å få litt ekstra krefter under kampene, så dette drar vi alle nytte av. Vi håper jo også at samarbeidet vil høste frukter for Jobbfrukt slik at enda flere får noe sunt og godt på bordet, og samtidig støtter opp om viktige arbeidsplasser, sier selger hos Larvik HK, Håkan Johansson.

For å få besøk av de grønne bilene og få grønn Jobbfrukt-kurv på bordet kan du bestille her: Jobbfrukt.no