Nora ikke alvorlig skadet – Larvik

Nora ikke alvorlig skadet

Nora Mørk måtte bæres av banen i søndagens kamp mot Selbu etter et overtråkk, men en sjekk av ankelen mandag viste ingen store skader. Det er likevel høyst usikkert om hun rekker Champions League-kampen mot Leipzig til helgen.

Det verken så eller hørtes godt ut da Nora gikk ned med skade i søndagens kamp, men en ankelsjekk mandag bekreftet at det i hvert fall ikke var en mer alvorlig skade enn et kraftig overtråkk hun hadde pådratt seg.

– Den nærmere undersøkelsen av Nora var oppløftende i den forstand at den ikke viste tegn til større skade i ankelen. Hun starter med kontrollert alternativ trening allerede i dag, men er uaktuell til morgendagens kamp mot Vipers, sier fysioterapeut Krister Næss.

Det betyr at Nora skal prøve å restituere ankelen på best mulig måte de neste dagene, og forhåpentligvis blir hun klar til helgens kamp mot Leipzig – selv om dette er høyst usikkert.

(Larvik)