Amanda med til Leipzig – Larvik

Amanda med til Leipzig

Amanda Kurtović blir spilleklar for Larvik HK fredag, og går rett inn på laget hvis ankelen til Nora Mørk ikke leges raskt nok til lørdagens kamp.

– Vi tar med Amanda nedover, og reiser nedover til Leipzig med 15 spillere. Hvis ankelen til Nora ikke kjennes bra nok ut til spill på lørdag, går Amanda rett inn som en naturlig erstatter for henne, sier trener Tor Odvar Moen.

Allerede neste helg igjen er det klart for første hjemmekamp i hovedrunden, mot Dinamo Volgograd lørdag 12. februar, og trener Moen ønsker ikke å gamble med skaden til Nora i Tyskland.

– Selv om Nora har fryktelig lyst til å spille, så tar vi ingen unødvendige sjanser. Det kommer flere viktige kamper utover, og det viktigste er at hun blir helt frisk i ankelen. Nora har hatt en stor sesong så langt, og vi satser på at hun er klar så fort som mulig. Det medisinske støtteapparatet tar avgjørelsen om Nora spiller eller ikke spiller mot Leipzig på lørdag, avslutter Moen.

(Larvik)