Bortekamp i dag – Larvik

Bortekamp i dag

Larvik-jentene satte i dag kursen sørover for sesongens tredje møte med cufinalemotstander Vipers, og to nye poeng bør tas med hjem fra Kristiansand.

Sesongens to første oppgjør mot Vipers har endt med klar seier til Larvik HK. Først ble det 26-18 i Arena Larvik i september, før våre jenter la på med ytterligere fem mål og banket Vipers 31-18 i cupfinalen i Oslo Spektrum rett før nyttår. Likevel – Vipers viste god form med en sterk borteseier mot Storhamar i helgen, og blir en helt annen målestokk enn bunnlaget Selbu ble på søndag.

– Vi er alltid litt spente på hvor formen står etter å ha hatt et opphold fra mesterligaen, og det blir bra å få litt skikkelig motstand i Kristiansand i kveld. Vipers hang lenge bra med i kampen i Arena i høst, og seieren mot Storhamar viser at vi må være skjerpet også i dagens kamp, sier trener Tor Odvar Moen.

Med første kamp i hovedrunden i mesterligaen bare tre dager unna, blir det greit å få noen svar på hvordan ting sitter.

– Jeg føler vi er i rute, og vi virket kvikke i beina mot Selbu selv om motstanden var svak. Bortekamper i mesterligaen er aldri enkle, og forhåpentligvis får vi noen bekreftelser i kveld på at vi er der vi skal være. Det er bra for laget å ha en god kamp i ryggen når vi møter Leipzig på lørdag, avslutter Moen.

Nora Mørk spiller ikke kveldens kamp på grunn av ankelskaden fra Selbu-kampen.

Kampen spilles i kveld kl. 18.00 i Karusshallen i Kristiansand.