Leipzig-Larvik på TV2 Sport – Larvik

Leipzig-Larvik på TV2 Sport

For de som ikke drar nedover til Leipzig for å heie på jentene i den første kampen i hovedrunden lørdag, er det likevel muligheter til å få sett kampen på TV2 Sport eller TV2 Sumo hjemme i godstolen.

TV2 Sumo sender alle Champions League-kampene til Larvik Håndballklubb på nett denne sesongen, mens TV2 Zebra og TV2 Sport veksler på TV-sendingene. Når hovedrunden tar til på lørdag sender TV2 direkte fra Leipzig – på TV2 Sport fra klokken 14.55 og TV2 Sumo fra klokken 15.00.

Den første Champions League-kampen i 2011 for Larvik HK spilles altså på bortebane, og det er utrolig viktig å få med seg to poeng fra bortekampen mot HC Leipzig. Leipzig ble klare for spill i hovedrunden med en sterk borteseier over Hypo Niederösterreich i sin siste gruppespillskamp, så det er ingen enkel oppgave som venter våre jenter i Tyskland.

Etter bortemøtet mot Leipzig blir det to strake hjemmekamper i mesterligaen – mot Dinamo Volgograd 12. februar og Györ 19. februar. Begge disse kampene sendes direkte på TV2 Zebra i tillegg til TV2 Sumo.

– For Larvik Håndballklubb er det viktig med interesse rundt laget til enhver tid, og vi håper selvfølgelig at de som ikke kan se kampen «ringside» setter på enten TV eller PC for å følge jentene i jakten på Champions League-pokalen der. Gode seertall øker også sjansene for at enda flere av kampene våre blir TV-sendt, og det er moro for både supporterne, klubben og sponsorene, sier informasjonssjef i Larvik HK, Tove Berget.