Mesterlig bil i gatene – Larvik

Mesterlig bil i gatene

Om du ikke allerede har sett den, så kommer den kanskje kjørende rundt neste sving. Larvik HK har sammen med Bil-Service og Punkt1 laget sesongens hittil største "reklameplakat" av en Volvo.

Med gjennomgangsprofilen fra kampplakatene til Larvik Håndballklubb på bakenden, Champions League-logo på panseret og kampdatoer på sidene skal det være vanskelig å ikke få med seg Larvik HK-bilen i gatene når hovedrunden nå tar til.

– Bilen vekker absolutt oppsikt! Jeg kjørte datteren min til hjemmekampen mot Selbu i Arena, og har vel aldri hatt så mange som har vinket til meg når jeg har vært ute og kjørt tidligere, sier selger Tom Jonassen hos Bil-Service AS.

Bilen som har fått ny flott Larvik HK-dekor er en Volvo XC 60 med 163 hestekrefter i en 2,4 liters turbodieselmotor under panseret. Med firehjulstrekk i tillegg, betyr det at her er det alle muligheter til å raskt og effektivt minne folk på å komme til mesterligakampene i Arena Larvik denne våren – både i byen, på motorveien og i mer ulendt terreng.

– Jeg synes nesten bilen blir enda flottere med litt farge på. Det er selvfølgelig god Volvo-reklame for oss på Bil-Service at enda flere legger merke til bilen nå enn hva den kanskje ville ha gjort om den var helt svart. Samtidig får jo klubben får frem sitt budskap til alle jeg møter på veien på en veldig stilig måte , sier Jonassen.

Og hvem vet – kanskje vil snart «alle» ha en Volvo XC 60 «Larvik Håndballklubb Champions League Edition»?