Klare til kamp mot Leipzig – Larvik

Klare til kamp mot Leipzig

Det er klart for hovedrunden i Champions League, og i morgen skal Larvik Håndballklubb forsøke å ta med seg to poeng hjem fra Leipzig - som de gjorde i fjor.

Larvik Håndballklubb møtte Leipzig også i fjorårets mesterliga, og gikk seirende ut av begge kampene mot det tyske mesterlaget. Det er noe trener Tor Odvar Moen og laget har tenkt og gjøre til en vane.

– Vi har selvfølgelig ambisjoner om å vinne begge kampene mot Leipzig i år også, men vi tar én kamp av gangen. Ambisjonene for lørdagens kamp er to poeng og en god start på hovedrunden, men vi er innstilt på å måtte slåss for poengene, sier Moen på telefon fra Tyskland.

Han regner Leipzig for å være det svakeste laget i gruppa, men i hovedrunden i Champions League finnes det ikke dårlige lag.

– Nivået er skrudd opp enda ett hakk fra gruppespillet, og vi må være topp skjerpet for å ta seieren mot Leipzig. Det er et godt lag selv om de har mistet et par spillere fra i fjor, og de har blant annet en klassespiller i polske Karolina Kudlacz. Men – vi har vært flinke til å starte med to poeng på bortebane tidligere, og det hadde vært deilig og gjort det igjen. Vi er i alle fall klare til kamp, avslutter Moen.

Siste trening før kampen gjennomføres fredag ettermiddag, og både Nora Mørk og Olga Medvedeva er usikre til lørdagens kamp. Avgørelsen om de spiller eller ei tas etter fredagens trening.

NB: Leipzig har tre norske spillere på laget: Renate Urne, Mette Ommundsen og Rannveig Haugen

(Larvik)