Larvik og Györ på topp – Larvik

Larvik og Györ på topp

De to forhåndsfavorittene i hoverundens gruppe 2, Larvik HK og Györ, slo begge til med borteseier i første kamp - faktisk med helt lik målscore.

Både Larvik Håndballklubb og Györ startet med seier 26-24 på bortebane i helgen, og dermed er det helt jevnt både i topp og bunn av gruppe 2. Til helgen er det klart for Larviks første hjemmekamp i hovedrunden – mot Dinamo Volgograd på lørdag. I den andre kampen i gruppa tar Györ imot Leipzig hjemme i Ungarn på søndag.

I gruppe 1 var det verdt å merke seg at toeren fra Larviks innledende gruppe, Oltchim Valcea, åpnet sterkt med Anja Andersen som nyansatt trener på sidelinjen. Rumenere slo hittil ubeseirede Buducnost 21-20 på hjemmebane i Valcea. Det er likevel RK Krim som leder gruppe 1 etter å ha slått spanske Itaxco med 30-26 i Slovenia.

(Larvik)