Hjemmedebut for Amanda – Larvik

Hjemmedebut for Amanda

Amanda Kurtović spiller sin første hjemmekamp i Arena Larvik når Larvik tar imot Nordstrand i kveld, samtidig som Linn Jørum Sulland, Nora Mørk og Thea Mørk møter en søster på motsatt banehalvdel.

Larvik-jentene må sies å være ganske så store favoritter før kveldens kamp mot Nordstrand i Arena. De to lagene møttes i i Oslo i fjor høst, og Larvik vant den kampen med overlegne 41-15. Før kveldens kamp ligger Nordstrand som nummer tre fra bunnen av tabellen, og skal være overkommelig motstand for serieleder Larvik.

– Vi viste vel i Oslo at vi har et greit tak på Nordstrand, og vi regner med å ta hjem to nye poeng i kveld. Kampen blir likevel en fin gjennomføring før Dinamo-kampen på lørdag, og vi skal jobbe med å være mer effektive i kveld enn mot Leipzig sist helg, sier trener Tor Odvar Moen.

Kveldens kamp er nok et oppgjør hvor det blir noen familiegjenforeninger ute på banen. På Nordstrand-laget finner vi nemlig Randi Jørum Sulland, lillesøsteren til Linn, samt storesøsteren til Thea og Nora, Kaja Mørk.

 

Thea Mørk møter storesøster Kaja i kveldens kamp. Her fra bortemøtet mot Nordstrand i oktober 2010.

Foto: Ken Thomas Topel