Støtt jentene på lørdag! – Larvik

Støtt jentene på lørdag!

Lørdag blir det morsomt i Arena Larvik! Larviks jenter møter Dinamo i Arena Larvik og de håper på din støtte!

– Vi har aldri hatt et så bra forhåndssalg, så dette lover veldig bra for lørdagens kamp. Både for spillerne og publikum er det morsomst på kamp når det er fulle tribuner, så vi satser på en skikkelig festaften i Arena på lørdag, sier arrangements- og informasjonssjef i Larvik Håndballklubb, Tove Berget.

Begge langsidene er allerede utsolgt, men det finnes bra med plasser igjen både i hjørnene og på kortsidene. Og i vår flotte Arena Larvik ser du godt uansett hvor du sitter.

– Det er PW-cup i helgen for 14 og 15- åringer, så vi forventer storinnrykk av spillere derfra, men billettsalget har vært kjempebra uansett. Det virker som at folk har trua på at laget kan gå hele veien i år, og da er det selvfølgelig kjempehyggelig – og viktig – at de møter opp for å støtte jentene på kamp, fortsetter Berget.

Publikumsrekorden i Arena stammer fra hjemmekampen i Postenligaen i fjor, men kanskje står den for fall allerede i den første kampen i hovedrunden. Den gang klarte 3.467 tilskuere å finne veien til kamp. Rekorden i Champions League er 2.851, og ble satt i kampen mot Oltchim Valcea i CL-gruppespillet denne sesongen.

Forhåpentligvis får vi tidenes første tilskuertall over 4000 i Arena Larvik på lørdag!!

NB: Billettene til Györ-kampen lørdag 19. februar går også som varmt hvetebrød, så ta med en billett til den kampen i samme slengen!

Billetter kjøper du her: http://larvikhk.www2.dk/