Larvik klare til kamp – Larvik

Larvik klare til kamp

Lørdag begynner alvoret med første hjemmekamp i hovedrunden i Champions League, og Larvik Håndballklubb er klare til å brette opp ermene mot russiske Dinamo.

Det drar seg til i Champions League, og skal det bli finalespill for Larvik Håndballklubb bør hjemmekampene vinnes. I morgen kommer det russiske mesterlaget Dinamo Volgograd på besøk til Arena Larvik, og hjemmelaget er klare til kamp.

– Ingen har så langt slått oss i Arena Larvik, og den statistikken skal ikke ryke i morgen. Vi skal ut på banen å vise tæl, innsats og humør – og at vi «eier» hjemmebanen vår, sier en kampklar Larvik-trener, Tor Odvar Moen.

Dinamo var i gruppe med Buducnost, Viborg og Sävehof i denne sesongens gruppespill. Det endte med en andreplass i gruppa etter at de slo ut fjorårsmester Viborg på oddemål i innbyrdes oppgjør, så det er absolutt ingen lett motstander som kommer til Arena i morgen.

– Det er de russiske mesterne vi møter, så det sier seg selv at dette ikke blir lett. Det er et lag med gode enkeltspillere og flere individuelle kvaliteter enn hva vi er vant med fra russiske lag, så det blir viktig for oss å stoppe disse spillerne. Samtidig er de sterke i forsvar, og de kan også variere forsvarsformasjonene. Likevel – vi tenker mest på eget lag og våre egne oppgaver frem mot kamp, og vi har en plan for hvordan vi skal slå dem, sier Moen.

Larvik HK møtte Dinamo i fjorårets mesterliga også, og den gang endte det med en knepen seier 18-17 hjemme i Arena. Med et forhåpentligvis rekordstort publikum i ryggen skal det bli seier og to poeng denne gang også.

– Vi håper selvfølgelig på fulle tribuner, og skal gjøre alt for å gi publikum skikkelig valuta for pengene, avslutter trener Moen.

(Larvik)