Populære på nett – Larvik

Populære på nett

Med ni europamestere på Norges EM-lag i desember og fortsatt fremgang i Champions League i januar er det kanskje ikke så rart at hjemmesiden til Larvik HK er mest lest på nett.

Fremgangen for Larvik Håndballklubbs sine hjemmesider fortsetter, og i desember 2010 hadde hjemmesidene en andel på hele 52 prosent av sidevisningene i Postenligaen for kvinner. Sportslig suksess øker naturlig nok interessen for jentene, og med ni jenter på Norges gull-lag i EM og seier i cupfinalen er det kanskje ikke så rart at Larvik HK også dominerer på nett. Desember var som kjent en relativt rolig måned for de andre kvinnelagene, og med hyppige oppdateringer på egne hjemmesider av Larvik-jentenes ferd i EM, samt cupfinalestoff, ble det fantastiske lesertall i julemåneden.

Når januartallene nå har kommet viser de en nedgang fra desember, men her er det nok mer hensiktsmessig å sammenlikne med en mer «ordinær» måned. Sammenlikner vi med november i fjor, har Larvik HK økt sin andel fra 41,0 prosent til 42,7 prosent i januar. Nesten 100.000 unike sidevisninger ble det den første måneden i 2011, og det er tall vi er stolte av!

Med hovedrunden i Champions League godt i gang og ny publikumsrekord på 4.167 tilskuere i Arena Larvik hjemme mot Dinamo, virker det som interessen er bedre enn aldri før. Vi synes det er kjempemoro at så mange følger med på Larvik Håndballklubb, og gleder oss allerede til å se februartallene!