Kjør pauseshow! – Larvik

Kjør pauseshow!

Foruten håndball i verdensklasse blir det også andre triks og krumspring når Larvik Håndballklubb inviterer til Champions League-kampene i hovedrunden.

For å sikre totalopplevelsen for publikum på Champions League-kampene har Larvik HK hentet inn litt småsnacks til pauseunderholdning, og det første av disse bidragene skapte også høylytt jubel i Arena denne helgen.

Mot Dinamo på lørdag var det freestyle fotballtrikser Tobias Brandal Busæt som var første underholdningbidrag ut, og han sørget for topp stemning i Arena mens lagene var i garderoben for en liten pauseprat. I midtsirkelen viste han trikseferdigheter med fotball få kan matche, og Tobias fikk da også velfortjent øredeøvende jubel fra de over 4.000 på tribunen under sitt show. Fikk du ikke med deg showet i Arena eller er sugen på å se mer – sjekk ut hjemmesiden hans her: http://www.tobiasfreestyle.net/profil.html

På neste hjemmekamp mot Györ lørdag 19. februar blir det selvsagt mer underholdning i pausen. Denne gang er det våre lokale akrobater fra Stag Turn som kommer på besøk. De var i aksjon som pauseunderholdning i Arena under håndball-EM i desember, men denne gang skal de vise akrobatikk i øverste klasse for Larvik HK sitt hjemmepublikum.

Til den siste hjemmekampen mot Leipzig blir det også lokale krefter i sving. Da kommer nemlig danserne fra Studio Nille for å dra opp pausetemperaturen. Studio Nille har vært med Larvik HK på mesterligakamp før, da de slo an tonen med «Glow»-dansen i pausen hjemme mot Toulon før jul.

Det blir med andre ord masse god underholdning i Arena Larvik i kampene fremover – både mens kampuret tikker og i pausen!