Veldig bra forhåndssalg – Larvik

Veldig bra forhåndssalg

Forhåndssalget av billetter går strykende til helgens mesterligaoppgjør mot Györ, men det er fortsatt muligheter til å få tak i gode billetter til kampen.

– Vi har aldri solgt så mange billetter på forhånd til en kamp noensinne, så dette lover veldig bra for lørdagens kamp mot Györ. Vi håper selvfølgelig at den ferske publikumsrekorden kan bli slått allerede til helgen, og det hadde vært veldig moro å gjenskape den stemningen som var i hallen sist lørdag, sier arrangements- og informasjonssjef i Larvik HK, Tove Berget.

Mange gode billetter igjen

Det skal legges til at på Dinamo-kampen var det satt av en del seter til spillerne på PW-cupen, så derfor var forhåndssalget mindre da enn før helgens møte med Györ. Denne gang er det ingen PW-cup, noe som gjør at det er flere ledige billetter på langsidene enn det var før Dinamo-kampen.

Rammen rundt kampen mot Dinamo med 4.167 publikummere på plass i Arena Larvik var noe spillerne satte utrolig stor pris på, og vi håper at ikke et eneste sete står tomt når jentene løper ut mot Györ på lørdag. Dette er nøkkelkampen i gruppa for Larvik HK, og blir det seier på lørdag skal det bli vanskelig å nekte Larvik-jentene en plass i semifinalen. Det håper vi publikum hjelper til med igjen!

I skrivende øyeblikk er det fortsatt mulig å få seg en plass på langsiden på Györ-kampen, men da gjelder det å være rask på labben og kjøpe billetter på http://larvikhk.www2.dk/.

LARVIK HK – GYÖR, lørdag 19. februar, kl. 17.45

(Larvik)