Gjør dere klare til kamp! – Larvik

Gjør dere klare til kamp!

Etter forrige helgs maktdemonstrasjon mot Dinamo kan Larvik Håndballklubb ta et langt steg mot en plass i semifinalene med seier over Györ i ettermiddag.

Györ har som Larvik HK startet hovedrunden med to seiere og fire poeng, så det er nesten en tidlig gruppefinale som skal spilles i Arena Larvik i dag. Med seier mot ungarerne i kveld, skal det mye til for å stoppe Larvik i sin ferd mot avansement fra gruppa.

– Vi er langt nærmere en semifinale hvis vi vinner i dag, men det blir langt fra lett. Györ har flere klassespillere og større bredde i troppen enn Dinamo, så vi møter et bedre lag nå enn forrige lørdag. Samtidig har laget også masse Champions League-erfaring, og det er viktig i denne fasen av turneringen, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen.

Ungarerne har spilt én finale og fire semifinaler i Champions League tidligere, og har vist en solid evne til å komme seg videre fra hovedrunden. Larvik og Györ møttes i hovedrunden også forrige sesong, og Larvik vant den gang 29-27 hjemme, men tapte 23-28 borte.

Forhåndssalget til dagens kamp har vært kjempebra, og med et like høylytt og entusiastisk hjemmepublikum som sist skal det bli vanskelig for Györ å bryte hjemmestatistikken til Larvik HK.

– Den rammen som var rundt Dinamo-kampen var helt fantastisk, og vi håper på den samme tribunestøtten igjen. Publikum var med fra første kast i kampen, og vi kjente virkelig at vi var på hjemmebane. Det håper jeg Györ får merke like godt i dag, avslutter Moen.

LARVIK HK – GYÖR, lørdag 19. februar, kl.17.45

NB: Dørene og publikumsbaren åpner to timer før kampstart, så det er gode muligheter for å bygge opp stemningen i Arena i forkant. Det spilles også en forkamp mellom Herulf J14 fra Moss og Tjølling J14 fra kl. 15.45, så det bli mye håndballunderholdning i Arena Larvik i dag. La Györ få kjenne trøkket – gjør dere klare til kamp!!