Knuste Flint i Arena – Larvik

Knuste Flint i Arena

Larvik HK overkjørte Flint Tønsberg hjemme i Arena Larvik og vant til slutt hele 41-15 etter at elleve av spillerne tegnet seg på scoringslista.

Larvik startet ikke overbevisende i kveldens kamp mot Flint, og det var faktisk bortelaget som ledet da klokka gikk mot et kvarter. En timeout var imidlertid alt som skulle til, og mens Lene Rantala stengte målet helt bakerst, løp lagvenninnene fra Flint i den andre enden. Fra 5-5 gikk Larvik opp til 15-5, og soleklar ledelse med 16-6 til pause.

– Vi hadde noen startproblemer i dag, men ellers synes jeg det var veldig bra. Vi er gode i angrep og kommer raskt i kontra, samtidig som det er mange som bidrar til at seieren blir så stor, sier Gro Hammerseng etter kampen.

Hele elleve av Larvik-spillerne tegnet seg på scoringslista, og aller flest i dag sto Linn Jørum Sulland for med sine 10 mål. Heidi Løke puttet åtte baller i Flint-målet, mens Amanda Kurtović også gjorde en strålende innsats med sine seks mål og flere fine assist.

– Jeg synes det var en god kamp. Litt rusk i starten, men vi hever oss veldig etterpå og scorer mange mål. Veldig moro med Amanda i dag som gjør en kjempekamp, sier Heidi Løke.

Selv med en timålsledelse til pause klarte Larvik å holde tempoet oppe også etter hvilen, og en differanse på 26 mål til slutt lar seg så absolutt høre. Spesielt gledelig at nærmest alle fikk testet skuddarmen og traff mål – det lover godt før jentene drar til Russland neste helg.

Først er det imidlertid ny Postenliga-kamp borte mot Sola, og siddisene skal nok også få kjørt seg førstkommende onsdag.

Amanda Kurtović scoret seks mål mot Flint.                                 Foto: Svein André Svendsen