Vestfold-derby i dag – Larvik

Vestfold-derby i dag

Flint Tønsberg kommer på besøk til Arena Larvik i kveld, og det er klart for sesongens tredje møte mot Postenligaens andre Vestfold-lag.

Larvik vant enkelt 33-15 i sesongens første Postenligamøte med Flint i Tønsberg i oktober, og er selvfølgelig store favoritter også før dagens kamp. De to lagene møttes også i 4. runde i cupen, og selv om Flint var nærmere da, ble det likevel en sikker syvmålsseier til Larvik – 26-19.

– Flint har flere gamle larvikspillere på laget, så det blir moro å møte gamle kjente igjen. Jeg håper det kommer folk fra hele Vestfold til Arena i dag, slik at det blir en skikkelig lokalderby-ramme rundt kampen. Når det er sagt – Flint er et lag vi skal slå og jeg tror det skal bli vanskelig for dem å få med seg poeng hjem til Tønsberg, sier trener Tor Odvar Moen.

Gro Hammerseng og Heidi Løke er er klare for spill til dagens kamp, mens Nora Mørk og Tine R. Kristiansen er ute med skade og spiller ikke mot Flint.

Velkommen til kamp!

LARVIK HK – FLINT, søndag 27. februar, kl. 18.00