Tonje skjøt hardest – Larvik

Tonje skjøt hardest

Tre Larvik-rekrutter møtte tre Flint-rekrutter i pausen på søndagens Vestfold-derby for å finne ut hvem som kunne skyte hardest, og det var Larvik HKs Tonje Ellingsen som viste seg å ha mest krutt i skuddarmen.

I en aldri så liten kamp mellom kampen var det stilt opp en radar bak mål i pausen under søndagens lokaloppgjør mot Flint. For rekruttjentene til Larvik HK stilte Tonje Ellingsen, Mie Sando og Camilla Bach, mens Anna Karolina Wisloff, Emilie Andrea Bakke og Henriette Jarneid skulle i manesjen for Flints rekrutter.

I Postenliga-kampen var det til pause stor Larvik-dominans, og den avtok ikke i pausen. Til tross for gode kastarmer på alle rekruttjentene, endte skuddkonkurransen også med en overlegen hjemmeseier.

Jentene fikk ta to kast hver og Tonje Ellingsens hardeste kast målte hele 85 km/t. Dette var hele 11 km/t raskere enn neste rekrutt, og hun gikk med det ut av konkurransen som suveren vinner. Tonje hadde også konkurransens nest hardeste kast på 82 km/t, og vi i Larvik HK synes selvfølgelig det er betryggende at vi har godt med skuddkraft i rekruttrekkene.

Vi gratulerer!! 🙂