Enkel seier mot Sola – Larvik

Enkel seier mot Sola

Larvik tok en klar seier 36-14 i bortemøtet mot Sola i dag etter en forrykende 2. omgang, og viste god form inn mot helgens bortekamp mot Dinamo.

Larvik var det førende laget og kjørte over Sola fra første stund i dagens Postenliga-kamp i Stavanger. Siddisene havnet kjapt tre mål bakpå, og til pause var Larvik foran med 14-8.

– Det er litt slurv i angrep i starten, men vi slipper inn få mål og gjør en god forsvarskamp. Vi strammet litt til etter pause og da satt angrepsspillet der det skulle også. Det var moro å få vist oss frem litt foran såpass mange tilskuere, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Hele 1022 tilskuere i Åsneshallen fikk se hjemmelaget bli løpt ifra og utklasset i 2. omgang, og Larvik vant omgangen med 16 mål! Det lover godt før jentene i morgen setter seg på flyet til Russland for lørdagens mesterligakamp mot Dinamo.

– Vi bestemte oss i garderoben at vi skulle slå dem skikkelig i 2. omgang, og det synes jeg vi fikk til ganske så bra. Det ble vel 22-6 etter pause, og det sier vel det meste. Det er selvfølgelig godt å ha med seg en så god omgang inn mot helgens kamp og vi skal være klare på lørdag også, selv om motstanden da er av en helt annen kaliber, sier Karoline Dyhre Breivang.

Heidi Løke ble Larviks toppscorer med ni mål.

For kampfakta: http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=686086