– Vi går for seier – Larvik

– Vi går for seier

Larvik HK er klare for å ta hjem seieren mot Dinamo i Russland i dag, og vi følger kampen på våre Facebook sider.

Med seier i dagens bortekamp mot Dinamo kan Larvik Håndballklubb være klare for semifinale i årets Champions League allerede i morgen. Da må imidlertid Györ slå Leipzig i Tyskland i søndagens kamp.

– Dinamo har med tre spillere som ikke var med i Larvik, blant annet førstekeeperen og deres beste venstre bakspiller, så det er et bedre lag vi møter denne gang. Likevel – vi føler vi har et lag som kan klare dette, og går selvfølgelig for seier i dagens kamp, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen et par timer før kampstart.

Larvik fikk ingen optimal oppladning til Dinamo-kampen ved ankomst Russland i går, og måtte innlosjeres på et annet hotell enn avtalt på grunn av «sprukne rør» på det hotellet som var booket på forhånd.

– Vi ble fortalt at det var noen vannledninger som hadde sprukket og måtte derfor innlosjeres på et annet hotell første natta. Rommene var imidlertid helt greie, så vi har ikke latt oss affisere nevneverdig av dette, fortsetter Moen.

Kampen sendes på TV2 Sport 1 og TV2 Sumo – og også på EHF sine nettsider (uten kommentatorspor).

For de som vil følge med på nett, oppdaterer vi underveis på våre Facebook-sider: http://www.facebook.com/larvikhk

Kampen starter kl. 12.00