Møter Levanger i dag – Larvik

Møter Levanger i dag

Det er klart fo ny kamp i Postenligaen i Arena Larvik, og i kveld er det Levanger som kommer på besøk.

Levanger slo til med seier 27-26 mot Storhamar hjemme i Trønderhallen i sin forrige seriekamp, og viser god form før bortemøtet mot Larvik. Larvik kom på sin side hjem fra Russland på søndag med en nimålsseier over Dinamo i lomma, og må nok igjen finne seg i et ganske så klart favorittstempel i kveld.

Da lagene møttes i Levanger i januar i år endte det med klare 38-26 til Larvik, og hjemme i Arena Larvik er det som kjent enda vanskeligere å bryne seg på Larvik HK.

– Vi gleder oss til kampen, og det blir bra å få en skikkelig gjennomkjøring før helgens kamp mot Leipzig. For oss er det viktig å få satt forsvaret skikkelig, samtidig som vi har god flyt i angrepsspillet. Jeg tror det blir en underholdende kamp med mange mål, sier trener Tor Odvar Moen før kampen.

Kari Mette Johansen og Nora Mørk spiller ikke dagens kamp.

 

LARVIK – LEVANGER, Onsdag 9. mars, kl. 18.00 i Arena Larvik

Velkommen til kamp!!