Heidis 1000. Larvik-mål – Larvik

Heidis 1000. Larvik-mål

Med sine 14 mål mot Levanger nådde Heidi Løke akkurat 1000 mål for Larvik Håndballklubb, og denne bragden har hun klart på kun tre sesonger for klubben.

Heidi Løke blir altså den niende spilleren i Larvik HK som runder milepælen på 1000 mål for klubben. De to foregående sesongene har hun vært toppscorer i serien, og med tre kamper igjen har hun i praksis tatt den tittelen for tredje gang på rad. Det har ingen klart på nesten 40 år i norsk kvinnehåndball. Karen Fladset er til nå den eneste som har klart det, da hun spilte for Vestar midt på 70-tallet.

Tonje Larsen passerte nylig Kristine Duvholt Havnås til tredjeplass på scoringslista. Suveren på toppen troner Linn Kristin U. Riegelhuth med 2172 mål. Hun har flest scoringer av Larvik-spillerne i alle turneringer hun har deltatt i – unntatt i serien. Der ligger hun snaut 100 bak Lina Olsson Rosenberg.

Vi gratulerer Heidi med sitt 1000. mål i Larvik-trøya!!

 

Disse har 1000 mål eller mer for Larvik HK:

Linn-Kristin Riegelhuth

Lina Olsson Rosenberg

Tonje Larsen

Kristine Duvholt Havnås

Kari Mette Johansen

Tine Rustad Kristiansen

Katja Nyberg

Heidi Flaatnes

Heidi Løke

(Larvik)