Vil banke Leipzig hjemme – Larvik

Vil banke Leipzig hjemme

Larvik HK gikk på et ytterst sjeldent hjemmetap mot Györ for tre uker siden, og det er et revansjesugent Larvik-lag som vil vise at det bare var et arbeidsuhell når Leipzig kommer på besøk på lørdag.

– Vi går selvfølgelig for seier og er skikkelig sugne på å vise Leipzig hvem som bestemmer i Arena Larvik. Hjemmetapet mot Györ var surt å svelge, og vi har langt fra tenkt å la tyskerne slippe lett til i morgen. Samtidig spilte vi heller ikke en veldig god kamp i det første møtet i Tyskland, så vi skal la dem få kjenne hva vi er lagd av i morgen, sier trener Tor Odvar Moen.

Bortemøtet mot Leipzig kan enkelt betegnes som en slitekamp hvor spillet aldri fikk godflyten, men oppgjøret endte til slutt med Larvik-seier 26-24 og to poeng ble med i kofferten hjem til Norge.

– Vi har fortsatt ting å jobbe med før vi er der vi ønsker å være når semifinalene tar til, men heldigvis er hele troppen stort sett frisk og det gir oss mange valgmuligheter, sier assistenttrener Ole Gustav Gjekstad.

At semifinaleplassen ble sikret sist helg betyr også muligheter for mer spilletid for de som ikke har spilt så mye i Champions League denne sesongen, og kanskje blir det mer mesterligaerfaring på de yngste jentene i troppen i løpet av helgen.

– Både Amanda og Thea har gjort sakene sine bra og hevet spillet sitt i det siste, så de banker så absolutt på døra når det gjelder en plass i troppen, sier Gjekstad.

Lørdagens oppgjør mot Leipzig blir siste hjemmekamp i mesterligaen før semifinalene tar til, så det blir en ypperlig mulighet for å feire semifinaleplassen. Hjemmepublikummet blir uvurderlig å ha med seg når Larvik går inn i neste faste av turneringen, og på lørdag kan oppvarmingen til semi’n begynne også på tribunen.

– Vi gleder oss til å spille og håper på masse folk igjen. Vi har lyst til å vise både oss selv og publikum at Györ-kampen bare var en dårlig dag på jobben, og med en fullsatt Arena i ryggen tror jeg det blir en morsom dag for håndball på lørdag, avslutter Moen.

(Larvik)