Overlegne mot Leipzig – Larvik

Overlegne mot Leipzig

Larvik HK vant dagens mesterligakamp mot Leipzig hjemme i Arena Larvik med ti mål, og er i angrepsposisjon før bortekampen mot Györ neste helg.

– Jeg synes vi er bra i forsvar hele kampen, men vi er litt rufsete i angrep den første halve omgangen. Vi hever oss likevel jevnt utover i kampen, og tar til slutt en grei seier, sier trener Tor Odvar Moen.

Leipzig holdt følge til 6-6, men så tok Larvik over. Hjemmelaget skaffet seg et forsprang på fire mål til pause og var aldri truet i 2. omgang. Greie 14-10 til pause ble til overlegne 29-19 til slutt.

– Vi får spilt på mye av de tingene vi har terpet på i det siste. Vi blir litt ivrige i kontra noen ganger og kaster bort ballen, men det er nok mer et resultat av at vi har fokusert på det om og om igjen den siste uka. Likevel slipper vi bare inn 19 bakover, og det er absolutt godkjent, sier Moen.

Heidi Løke ble Larviks toppscorer med ni mål, og de 2204 tilskuerne i Arena fikk også se Leipzig spille med kun tre utespillere noen sekunder i 2. omgang.

Neste kamp for Larvik er Postenliga-kampen mot Storhamar på onsdag – en kamp hvor Larvik-jentene med stor sannsynlighet avgjør seriemesterskapet også i teorien. Neste hjemmekamp er ikke før siste seriekamp mot Byåsen 2. april, og det blir en ypperlig anledning til å være med og feire seriegullet med Larvik-jentene.

(Larvik)