Seriemestere! – Larvik

Seriemestere!

Med seier 37-32 mot Storhamar tok Larvik HK sitt 13. seriegull.

Det var lagt opp til seriefinale i Arena Larvik når Larvik tar i mot Byåsen lørdag 2. april, men siden Byåsen har snublet og avgitt poeng både mot Tertnes og Levanger i tillegg til Larvik kunne klubben hente seriegullet hjem til Larvik med seier mot Storhamar i kveld.

Les mer om Larvik HKs imponerende merittliste her.

På bildet er det tre glade jenter som ble seriemestere for første gang, Thea Mørk, Gro Hammerseng og Amanda Kurtović.

Nå er det bare en hjemmekamp igjen i serien, mot Byåsen. Vi håper du tar turen for å se Norges to beste håndballag og å gi jentene den hyllesten de fortjener når de tar imot sine gullmedaljer i Arena Larvik.

Kjøp billetter her.

larvikhk.no gratulerer jentene med gullet!