Buducnost i semi’n – Larvik

Buducnost i semi’n

Gårsdagen gruppefinaler i Champions League resulterte i at Larvik tar i mot Buducnost hjemme i Arena Larvik i den første semifinalen lørdag 9. april, og spiller returkampen i Montenegro helgen etter.

Larviks seksmålsseier mot Györ i går holdt ikke til gruppeseier, noe som betyr at laget møter gruppevinneren i gruppe 1, Buducnost, i semifinalen.

– Vi visste vi kom til å møte et godt lag uansett, og om det ble Buducnost eller Itxako var egentlig det samme. Det spanske laget spiller litt mer utradisjonelt både i forsvar og angrep, og kan således være litt vriene å få etablert spillet mot. Buducnost er nok kanskje hakket mer forutsigbare, men de har til gjengjeld noen veldig sterke stjernespillere som for eksempel Bojana Popovic og Katarina Bulatovic på laget, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen etter at semifinalemotstanderen er klar.

Larvik og Buducnost møttes i det innledende gruppespillet i fjorårets Champions League, og det endte med Larvik-seier i begge oppgjørene. Den gang ble det seier 27-23 på bortebane og seier hjemme med 29-22. Siden den gang har blant andre stjernespiller Bojana Popovic kommet fra Viborg, og Buducnost virker sterkere i år enn i fjor.

 

1. semifinale Champions League:

LARVIK-BUDUCNOST, lørdag 9. april, kl. 17.15 i Arena Larvik

(Larvik)