Semifinale (forhånds) – Larvik

Semifinale (forhånds)

Buducnost innledet årets Chamipons League på best mulig måte med seks strake seiere i den innledende gruppen, men måtte strekke våpen mot både Oltchim Valcea og Itxako i hovedrunden. Begge tapene kom på bortebane, så Buducnost er fortsatt ubeseiret hjemme i Montenegro i årets Champions League. Det betyr at det kan være greit å ha med seg en solid ledelse før bortemøtet i semifinalen.

– Vi vet det er tøft å vinne i Montenegro, og satser på å gjøre en god kamp og skaffe oss et forsprang på hjemmebane. Samtidig viste kampen mot Györ på søndag at vi har kapasitet til å slå de beste lagene også ute i Europa, fortsetter Moen.

Den fryktede hjemmearenaen Morača Sports Center i Podgorica i Montenegro tar i overkant av 4.500 tilskuere, og det er et høylytt hjemmepublikum som venter Larvik når de reiser ned for returoppgjøret.

– Det er alltid mye leven i arenaen i Podgorica, men vi satser selvfølgelig på en fullsatt Arena Larvik og like mye lyd i hjemmekampen. Med publikum i ryggen og et godt hjemmeresultat kan vi få et perfekt utgangspunkt før returoppgjøret, avslutter Moen.