Møter Fredrikstad borte – Larvik

Møter Fredrikstad borte

Larvik HK setter i dag kursen mot Fredrikstad for den nest siste seriekampen i Postenligaen, og selv om seriegullet allerede er sikret bør det bli to poeng i kveld.

Fredrikstad tok et veldig viktig steg i kampen om fornyet kontrakt i Postenligaen med seieren over Nordstrand sist, men skal få kjempe hardt om poengene mot Larvik i kveld. I hjemmekampen i Arena Larvik vant Larvik 26-13, og trener Tor Odvar Moen tror på seier også i dagens kamp.

– Fredrikstad har hevet seg siden jeg så dem i kvaliken i fjor og har utnyttet sine ressurser klokt i årets sesong. De har både høyde og styrke i forsvar med en rutinert spiller som Anette Hovind Johansen i spissen, og godt forsvarsspill har vært en nøkkel til poengene de har tatt i årets Postenliga. De har også fått god støtte i Kongstenhallen av FFK sine sine supportere i «Plankehaugen» de siste kampene, så det blir sikkert en fin atmosfære rundt kveldens kamp. Når det er sagt, så skal vi være flere hakk bedre enn Fredrikstad, og jeg regner med at jentene fikser to nye poeng i kveld, sier Moen.

Fredrikstad er sammen med Vipers det laget som har sluppet inn færrest mål i Arena Larvik i årets Postenliga, men med den sterke bortekampen mot Gyor i Champions League på søndag i minne, skal det bli vanskelig å stoppe fremadstormende Larvik-jenter i dag.

– Vi var veldig gode i kontra i helgen og vil forsøke å fortsette i samme tempo mot Fredrikstad i kveld. Likevel vil det nok bli en del mer rullering på laget slik at de som ikke spilte så mye mot Györ også får kamptrening, mens andre får hvile, sier Moen.

Nora Mørk og Kari Mette Johansen står over dagens kamp, noe som betyr at Tine Stange og Thea Mørk spiller mot Fredrikstad i kveld.

– Nora hviles i en del av seriekampene på grunn av kneproblemer, og Kari Mette får en pause etter en superkamp i Ungarn, avslutter Moen.

 

FREDRIKSTAD – LARVIK, onsdag 23. mars kl. 18.00 i Kongstenhallen