Flott innsats for Norge – Larvik

Flott innsats for Norge

Larvik-spillerne var igjen sterke for det norske landslaget i den andre treningskampen mot Russland søndag, og selv om Norge tapte 27-30 til slutt fikk jentene vist seg frem på en fin måte.

Linn Jørum Sulland, Tine Stange, Tine R. Kristiansen og Amanda Kurtovic var alle toneangivende for Norge i den andre treningskampen mot de regjernede verdensmesterne fra Russland på søndag. Tine Stange ble kåret til Norges beste spiller i kampen, som Norge tapte 27-30 etter 15-15 til pause.

Linn ble igjen Norges toppscorer med 9 mål, og nærmest henne på målscorerlista fulgte de tre andre Larvik-jentene som var med på denne landslagssamlingen. Tine S scoret fire mål, mens Tine K og Amanda scoret tre mål hver.

Assistenttrener for landslaget, Mia Hermansson Høgdahl, var godt fornøyd med å ha få testet ut mange unge nye spillere i helgens to kamper mot Russland, og spesielt fornøyd med at laget scoret mange mål fra distanse.