Blir toppscorer lørdag – Larvik

Blir toppscorer lørdag

Heidi Løke spiller sin siste seriekamp for Larvik og blir sesongens skytterdronning.

Hun kan bli den som har størst margin ned til nummer to på lista. Før siste serierunde er det 85 mål ned til Kamilla Sundmoen. Tidligere rekord hadde Linn-Kristin Riegelhuth da hun satte scoringsrekorden med 221 mål i 2006/07. Da var det 79 mål ned til Sara Anderson.
 
Heidi Løke blir skytterdronning for tredje sesongen på rad. Det har kun Karen Fladset klart før henne, da hun hadde sine glansdager for Vestar på 70-tallet.

-Heidi står oppført med 206 seriemål før siste serierunde og det er ganske rått og lande på over 200 mål tre sesonger på rad, sier Tor Odvar Moen. Denne sesongen har hun i tillegg blitt snytt for rett i underkant av 10 mål av noe svaksynte sekretærer i noen av bortekampene våre. Vi har jo noen blonde jenter med hestehale utpå der og de nok blitt forvekslet ved noen anledninger. Jeg stoler mer på den statistikken Ole og Katja har ført for oss etter nyttår, og bare der finner vi syv mål i minus. Den grovsete feilføringen vi har sett i år gjaldt ikke Heidi. I en kamp fikk Lene Rantala godskrevet 4 mål av en funksjonær. Der ble vi trodd når vi påpekte det etter kampen. Målene tilhørte Tine Stange, avslutter en småflirende Tor Odvar Moen.

Kjøp billetter til kampen her.

(Larvik)

 


 

11 dager igjen……har du sikret deg?