Kyvåg Larviks nye trener – Larvik

Kyvåg Larviks nye trener

Gjekstad: - Den perfekte løsning

Tidligere har han gjort alt han kan for å nekte Larvik Håndballklubb de store trofeer. Nå er det Kyvåg som skal føre klubben videre i Europatoppen. – Det er rett og slett den perfekte løsning for Larvik, skryter klubbens sportssjef Ole G. Gjekstad godt fornøyd med å ha løst treneroppgaven. - Kyvåg har det håndballfaglige ståsted vi har søkt, han kjenner presset som ligger i en slik jobb og han har fulgt Larvik tett fra sidelinjen. Vi er strålende fornøyd med valget.

Gjekstad forteller om en lang prosess som endelig har lykkes. – Kyvåg har vært vår førsteprioritet helt fra vi satt oss ned og finsiktet kandidater. Men hans virke i Norway Cup og forankring i hovedstaden har vært vanskelig å rokke ved. Nå har vi imidlertid funnet en utmerket løsning sammen. Vi gleder oss til Kyvåg skal ta over 1. juni.

– Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på oppgaven, forteller Kyvåg. Utfordringen med å etablere Larvik som et av verdens beste håndball-lag var rett og slett uimotståelig. Med fantastiske Arena Larvik og en klubb som er blant de beste på alle driftsområder har jeg virkelig tro på at vi skal bli et team som kan klare oppgavene, skryter Larviks nye trener.

Når han starter opp som trener til sommeren blir det et gjensyn med Cecilie Leganger også. Hun var målvakt i storlaget til Bækkelaget tilbake på 90-tallet.

– Jeg er utrolig glad for at Frode klarte å finne en løsning som gjør at kommer til oss, og at han har uttrykt at han vil ha med meg på laget, sier nåværende hovedtrener Tor Odvar Moen. For meg er Frode selve bildet på den perfekte treneren for vår klubb. Det han fikk til i Bækkelaget i sin forrige trenerperiode var bare helt rått. Det blir rett og slett fantastisk å få jobbe sammen med denne trenerlegenden, avslutter Moen.

Kyvåg har skrevet en toårskontrakt med klubben og larvikhk.no ønsker ham velkommen.