Seriegullet skal feires – Larvik

Seriegullet skal feires

Lørdag er det klart for årets siste kamp i Postenligaen for kvinner, og seriegullet skal krones med seier over Byåsen hjemme i Arena Larvik.

Etter et lite «opphold» med landslagssamling for fire av spillerne og fri fra fellestreninger for de andre jentene, startet Larvik oppkjøringen til helgens kamp mot Byåsen på tirsdag. Uthvilte bein er sikkert ikke dumt å ha når Norges nest beste lag kommer på besøk, og kampen bør bli en god generalprøve før neste helgs semifinale i Champions League.

– Det blir godt å komme i gang igjen. Byåsen kommer til kampen helt uten press på seg, og jeg vet at de har lyst til å gjøre det vanskelig for oss i helgens kamp. Sesongen er imidlertid ikke over for oss med denne kampen, og det er bra at vi får brynt oss på god motstand før kampen mot Buducnost neste helg, sier trener Tor Odvar Moen.

Begge lagenes møter denne sesongen har endt med klar seier til Larvik. Byåsen kom på besøk til Larvik i årets kvartfinale i NM, og måtte reise slukøret hjem til Trondheim med tap 33-24. Postenliga-oppgjøret i Trondheim i januar ble endte med klare 30-20 til Larvik, så trønderne har absolutt noe å revansjere i denne kampen.

– Vi vet at Byåsen er den tøffeste motstanden vi kan få i den hjemlige serien, og jeg håper vi blir presset til å ta ut vårt beste. I Trondheim i januar var det over 4.000 tilskuere og det hadde vært kjempemoro om vi hadde klart å skape den samme rammen hjemme i Arena Larvik. Jentene får gullmedaljene etter kampen, så dette blir en fin anledning for alle til å være med å feire seriegullet, avsutter Moen.