Ingen over, ingen ved siden – Larvik

Ingen over, ingen ved siden

Larvik overkjørte sølvvinner Byåsen i årets siste Postenliga-kamp, og vant med 39-19 hjemme i Arena Larvik på overlegent vis.

Til tross for at dagens kamp mot Byåsen måtte utsettes i over tre timer møtte det opp hele 2.589 entusiastiske tilskuere i Arena Larvik. Hjemmelaget startet i et forrykende tempo, og etter ti minutter sto det 8-1 på måltavla. Kampen var med andre ord kjørt relativt tidlig, men Larvik slakket absolutt ikke av på tempoet. Til pause var stillingen overbevisende 22-7.

– Jeg synes vi spiller til en sekser på terningen i 1. omgang, og til en femmer i 2. omgang. Jentene gjennomfører med stil, og skal være stolte av det de presterer i dag, sier en tydelig fornøyd trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Lene Rantala gjorde en kjempekamp mellom stengene og ble kåret til banens beste, og Heidi Løke var ikke noe mindre imponerende med sine 15 scoringer. Med det tangerte hun Linn Kristin U. Riegelhuths scoringsrekord på 221 mål på en Postenliga-sesong. Tine Stange rundet også 500 scoringer for Larvik i løpet av kampen.

Med seier med 20 mål over Byåsen fikk Larvik også et greit svar foran neste helgs semifinale mot Buducnost i Champions League – de er klare.