Nora og Thea forlenger – Larvik

Nora og Thea forlenger

Tvillingsøstrene som fyller 20 år i dag er en viktig del av Larviks satsning i framtiden.

– Det er viktig for oss å få framtiden på plass, og Nora og Thea Mørk er to viktige spillere framover. Vi er glade for at de ser langsiktigheten i den satsningen vi har. De er jo i kontrakt og forlenger denne med to år. Det betyr at de blir i Larvik til minst 2014, sier sportssjef Ole Gustav Gjekstad.

Nora har 17 seniorlandskamper, 20 juniorlandskamper og 31 ungdomslandskamper. Hun har så langt scoret 51 mål på seniorlandslaget. Hun er også Europamester og Verdensmester for juniorlandslaget og ble Europamester med seniorlandslaget i 2010. Nasjonalt er Nora to ganger seriemester og to ganger Norgesmester for Larvik.
Thea har en juniorlandskamp og åtte ungdomslandskamper for Norge. Hun ble i år seriemester og cupmester med Larvik HK.
Søstrene har tidligere spilt for Bækkelaget, Njård og Aalborg DH før de kom til Larvik. Thea er inne i sin første sesong for Larvik, mens Nora er inne i sin andre.

Selv om siste kamp i serien ble spilt lørdag er det fortsatt hektisk for søstrene Mørk. Sesongens høydepunkt venter fortsatt og lørdag spiller Thea, Nora og resten av Larvik semifinale mot Buducnost i Arena Larvik.

– Vi er veldig glade for kunne være i Larvik i tre år til og er kjempefornøyd med å ha signert en ny kontrakt med klubben. Vi tror det blir veldig spennende å være i Larvik i årene som kommer og håper å kunne bidra mest mulig for at det skal gå bra for laget, sier Nora Mørk til larvikhk.no.

(Larvik)