Enkel seier i Tønsberg – Larvik

Enkel seier i Tønsberg

Det ble en "Da Capo" på de tre tidligere Vestfold-derbyene denne sesongen da Larvik banket Flint 35-21 i den første kvartfinalen i sluttspillet i kveld.

Flint Tønsberg var ingen match for Larvik HK denne gangen heller. Larvik rykket direkte ifra til 5-1, og kampen var allerede avgjort til pause på stillingen 19-10. Heidi Løke scoret seks mål i 1. omgang, men Kari Mette Johansen var ikke langt bak med sine fem scoringer før pause.

– Ettersom Flint stilte med et veldig reusert lag i dag, så ble dette mer en konsentrasjonsprøve for oss hvor vi måtte fokusere på egne ting. Kampen ble en grei gjennomføring før semifinalen i Champions League mot Buducnost på lørdag, og vi fikk rullert mye på laget. Jeg vil likevel gi honnør til de unge Flint-spillerne som prøvde og traff flere ganger, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen etter kampen.

I 2. omgang var det Linn Jørum Sullands tur til å ha scoringsshow, og siden Heidi nøyde seg med én scoring etter hvilen, så delte de to toppscorertittelen med syv mål hver.

– Nå er det fullt fokus på semifinalen. Jeg synes jentene har vist god form i de siste kampene, og vi gleder oss til å møte Buducnost til helgen. Alle sammen har kjempelyst til å ta det siste steget frem til finalen, og jeg håper på fulle tribuner i Arena Larvik som skal hjelpe oss frem når kampen blåses i gang på lørdag, avslutter Moen.

Kampfakta: http://www.handball.no/Kamp.asp?KampId=784033