Kvartfinale i kveld – Larvik

Kvartfinale i kveld

Trener Tor Odvar Moen håper det blir bra med liv på tribunen når Larvik HK drar til Tønsberg for å møte Flint i sluttspillets første kvartfinale i kveld.

Larvik HK har spilt mot Flint tre ganger tidligere denne sesongen, og alle kampene har endt med klar seier til Larvik. De to seriekampene i Postenligaen har endt med borteseier 33-15 og hjemmeseier 41-15 til Larvik, og i NMs 4. runde vant Larvik 26-19 i Tønsberg.

Larvik må med andre ord finne seg i et stort favorittstempel i kveldens kamp, og alt annet enn borteseier vil være en gigantisk overraskelse.

– Vi har allerede slått Flint klart tre ganger i år både i serie og cupspill, og skal normalt vinne greit denne gangen også. Likevel – det er kjempemoro at vi får sesongens fjerde Vestfold-derby, og jeg håper at det blir masse folk som skaper en fin ramme rundt kveldens kvartfinale, sier trener Tor Odvar Moen.

FLINT – LARVIK HK, onsdag 6. april kl. 19.00, Slagenhallen

(Larvik)