Tre nye år – Larvik

Tre nye år

Kari Mette Johansen er fra Fredrikstad og har spilt i Lisleby og Skjeberg HK før hun kom til Larvik.
Sin landslagsdebut hadde hun i 2004 og har siden det spilt 168 a-landskamper og scoret 434 mål. Hun har fått med seg fire EM-gull, sølv og bronse fra VM og et OL-gull fra 2008. I EM 2006 var hun også på All Star-laget.

– Kari Mette har vært en trofast Larvik HK spiller og har vært her siden 1998. Hun har hatt en veldig god utvikling i de årene hun har vært her. Hun ble landslagsspiller ganske sent i karrieren, men har spilt seg opp til å bli en av de beste i verden på sin posisjon, sier sportssjef Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no.
– Det er veldig gledelig at hun nå binder seg for tre nye år og vi håper hun vil spille hele sin elitekarriere i Larvik Håndballklubb.

Sammen med resten av laget har Kari Mette forberedt seg til lørdagens semifinale i Champions League med to treninger i dag.
– Jeg trives godt i laget og med jentene, så det er artig at vi har fått dette på plass. Larvik er jo et av de beste lagene i verden og så lenge man har ambisjoner så er det et bra sted å være, sier Kari Mette Johansen i en kommentar til larvikhk.no.

(Larvik)