Ett steg nærmere finalen – Larvik

Ett steg nærmere finalen

Larvik vant den første semifinalen i Champions League mot Buducnost med 25-20 hjemme i Arena Larvik, og skaffet seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret.

Larvik HK gjorde jobben hjemme mot Buducnost i den første semifinalen, og tar med seg en femmålsledelse ned til returoppgjøret i Montenegro neste helg. Trener Tor Odvar Moen var godt fornøyd etter kampen, og tror sjansene for finaleplass er gode.

– Vi er fornøyde. Hadde du sagt at vi skulle vinne med fem mål før kampen, så hadde jeg syntes det var et godt utgangspunkt før bortemøtet. Vi hadde jo en syvmålsledelse ikke lenge før slutt, men ble litt for ivrige med ballen i de momentene vi kunne ha reist skikkelig ifra. Likevel – vi har en veldig god sjanse til å nå finalen med dette resultatet, sier Moen.

I en kamp der Heidi Løke ble pakket godt inn og stoppet på to scoringer, tok bakspillerne ansvar. Gro Hammerseng scoret seks mål og ble kåret til Larviks beste, og kaptein Tonje Larsen satte det samme antallet baller i Buducnost-målet.

– Seier med fem mål mot Buducnost er veldig bra, men det er litt surt at det ikke ble enda mer. Vi slurver litt noen ganger i angrep, men det er godt å vite at vi har enda mer å gå på til bortemøtet. Vi skal slå dem i Montenegro også, sier Larsen.

Med seksmålsseieren borte mot Györ friskt i minne, skal man ikke se bort fra at det kan skje – selv om det er en heksegryte med 4.500 Buducnost-fans som venter i Morača Sports Center i Podgorica neste helg.

Selvtilliten til Larvik-spillerne bør det i hvert fall ikke være noen ting i veien med. Selv uten en helt perfekt kamp, fikk de tidlig overtaket i kampen og hadde god kontroll hele veien inn.

– Det blir selvfølgelig en kjempetøff kamp i Montenegro, men vi har slått gode lag på bortebane før og vi kan gjøre det igjen. Dette skal vi klare, avslutter trener Moen.

(Larvik)