Itxako slo Győr i første kamp – Larvik

Itxako slo Győr i første kamp

Spanske Itxako slo Győr 26-21 i den andre semifinalen som ble spilt i helgen, og har som Larvik en femmålsledelse å forsvare når returoppgjøret spilles i Ungarn neste helg.

De to lagene som endte på andreplass i sine grupper i hovedrunden vant altså sine kamper mot gruppevinnerne i de første semifinalekampene. Både Larvik og Itxako har med seg en femmålsledelse når avgjørelsen om hvem som møtes i finalen faller neste søndag.

Til sammenligning hadde Itxako fem mål fra hjemmemøtet mot Buducnost i hovedrunden, men tapte bortekampen 30-22, slik at Buducnost vant gruppa. Larvik tok på sin side en knallsterk seksmålsseier over Győr i Ungarn da hovedrundens siste kamp ble spilt på bortebane, men det holdt likevel ikke til å nekte ungarerne gruppeseieren.

Larvik møtte også Buducnost i gruppespillet i fjorårets mesterliga, og den gang vant Larvik-jentene 27-23 på bortebane.

(Larvik)