Spennende avtale med Nokas – Larvik

Spennende avtale med Nokas

Vi er stolte av å kunne presentere Nokas som ny samarbeidspartner. Nokas er Nordens tredje største sikkerhetskonsern, og har virksomheter i Norge, Sverige og Danmark. Nokas er markedsleder i Norge når det gjelder Cash Handling.

Samarbeidet med Nokas kommer til å vises både i form av profilering bak på spillershortsen samt gjennom vektere i Arena Larvik under våre arrangementer.

- Nokas ser på samarbeidet med Larvik HK som et ledd i sin internasjonalisering samtidig som det ivaretar mekevarebygging både lokalt og nasjonalt, sier Jan Tore Larsen, Direktør Systems.

For Nokas som er et Nordisk  konsern med internasjonale ambisjoner er det viktig at sponsorobjektet  har  en appell og et markedspotensiale utover sitt eget  geografiske nærområde. Vi i Nokas vurderer at Larvik HK passer godt inn i denne sponsorstrategien og ser frem til å høste seiere både nasjonalt og internasjonalt sammen med Larvik HK. 

– Vi gleder oss til å samarbeide med Nokas, sier Håkan Johansson i Larvik HK. Nokas sitter på mye kompetanse som vi kan dra nytte av, både når det gjelder arrangement og business. Vi er stolte av at Nokas velger Larvik HK som en del av sin merkevarebygging og ser fram til et spennende samarbeid, avslutter Håkan.