Se den 2. semifinalen på TV – Larvik

Se den 2. semifinalen på TV

For de som ikke har løst billett til den 2. semifinalekampen i Podgorica er det selvfølgelig mulig å se kampen på TV, og Larvik-fansen står gjerne samlet også foran TV-sendingen.

I dag setter Larvik-jentene kursen mot Montenegro og helgens avgjørende 2. semifinalekamp mot Buducnost. Larvik har fem mål å gå på foran returoppgjøret, og det blir en spennende kamp om finaleplassen på søndag. TV2 Zebra og TV2 Sumo sender kampen direkte, så mulighetene for å se kampen hjemme er god, men for de som vil dele opplevelsen med flere finnes det også andre alternativer.

– Vi har vært en gjeng som har samlet oss på Tic Tac for å se bortekampene i Champions League tidligere, og det hadde selvfølgelig vært moro å skapt litt trøkk sammen der på søndag i stedet for at folk ser kampen hver for seg hjemme i egen stue, sier Ken Thomas Topel fra dugnadsgjengen til Larvik HK.

Champions League – 2. semifinale:

BUDUCNOST – LARVIK HK, søndag 17. april kl. 19.30

TV2 Zebra: Sendingen starter kl. 19.00

TV2 Sumo: Sendingen starter kl. 19.30

ehfTV.com: Sendingen starter kl. 19.30

(Larvik)