I dag gjelder det! – Larvik

I dag gjelder det!

Larvik HK har fem mål å gå på før dagens andre semifinale i Champions League mot Buducnost, og kan nå drømmen om en finale i kveld.

Med seier 25-20 i den første kampen har Larvik et utmerket utgangspunkt for å ta seg til sin første mesterligafinale. Kveldens kamp blir en tøff batalje mot Buducnost i Podgorica foran flere tusen entusiastiske hjemmefans, men trener Tor Odvar Moen har trua på at Larvik-jentene skal klare jobben.

– Det blir minst like tøft som i hjemmekampen og vi må være på hugget fra første kast, men spiller vi på vårt beste tror jeg vi kan vinne også på bortebane. Vi hadde spillermøte i dag morges og har slagplanen klar. Vi er klare til kamp og skal til finalen, sier Moen på telefon fra Montenegro noen timer før kampstart.

Da er det bare å benke seg foran TV-skjermene kl. 19.30. Heia, Larvik!!

(Kampen sendes både på TV2 Zebra og TV2 Sumo)

(Larvik)