Klare for Champions League-finale!! – Larvik

Klare for Champions League-finale!!

Larvik Håndballklubb er klar for sin første finale i Champions League etter seier 27-24 borte mot Buducnost i dagens 2. semifinale!!

Larviks avansement til finalen var faktisk aldri truet i dagens oppgjør i Montenegro. Kampen var jevn i første halvdel av 1. omgang, men så dro Larvik ifra. Til pause var stillingen 15-10 til Larvik, noe som ga Buducnost en nærmest umulig oppgave i 2. omgang.

Etter en sterk start på 2. omgang lå Larvik ni mål foran, og kampen var i realiteten kjørt. Litt rot i angrep fra våre jenter gjorde at Buducnost nærmet seg, men finaleplassen nærmet de seg aldri. Motstander i finalen blir spanske Itxako som klarte uavgjort mot Györ i Ungarn med fem mål å gå på fra hjemmekampen.

– Dette er en kjempedag for alle som er involvert i Larvik Håndballklubb! Alle – spillerne, dugnadsgjengen, administrasjonen, samarbeidspartnerne og fansen. Jentene gjorde en fantastisk jobb, og alle som er med på denne ferden vi er på fortjener en stor takk! Jeg satt på pressekonferansen sammen med Linka og følte meg helt tom, men vi er så fornøyde! Dette er en jubeldag for klubben og norsk håndball generelt. I dag feirer vi og gleder oss til finalen, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Gratulerer jenter!! SÅ FORTJENT!!