Champions League-finalen trukket – Larvik

Champions League-finalen trukket

Larvik Håndballklubb fikk ikke den avgjørende finalekampen på hjemmebane, og tar imot Itxako Reyno De Navarra hjemme i Arena Larvik lørdag 7. mai klokken 16.45. Det betyr at avgjørelsen faller først i bortekampen i Spania helgen etter.

– Vi har bevist flere ganger i år at vi er sterke på bortebane, så at dette blir avgjort i Spania er ikke noe stort problem for oss. Trekning er trekning, og vi tar det som kommer. Det hadde selvfølgelig vært veldig moro å avgjøre på hjemmebane, men vi skal lage et kjempearrangement til hjemmekampen og satser på en skikkelig håndballfest med en stappfull Arena, sier trener Tor Odvar Moen.

Foreløpig ser det ut til at returoppgjøret i Spania spilles lørdag 14. mai kl. 19.15, men dette tidspunktet er ikke endelig bekreftet.