De første 1 500 finalebillettene klare for salg NÅ! – Larvik

De første 1 500 finalebillettene klare for salg NÅ!

Drøye 1500 billetter til mesterligafinalen mot spanske Itxako som spilles i Arena Larvik lørdag 7. mai er nå lagt ut for salg på våre nettsider!

Interessen rundt finalebillettene til Larvik Håndballklubbs første mesterligafinale er veldig stor, så her gjelder det å være raskt ute med å skaffe seg billetter. En del av plassene i hallen er reservert EHF, bortelagets supportere og våre samarbeidspartnere, og når vi har det samlede antallet fra disse – vil det kanskje bli lagt ut ennå noen flere billetter for øvrig publikum. Forhåpentligvis er det også mulig å få flere tilskuere inn i Arena Larvik enn hva dagens tilskuerkapasitet tilsier! Larvik Håndballklubb har sammen med Arena Larviks startet forberedelsene til dispensasjoner slik at hallen skal kunne ta ca. 5 000 tilskuere på finaledagen. Også her vil det være mulig at det da blir lagt ut ytterligere billetter for klubbens fans.

Billettene som legges ut er både sitteplasser og uspesifiserte billetter. Sitteplassbillettene koster kr. 300,- og er nummererte plasser (de tradisjonelle røde setene i Arenaen). De uspesifiserte er sitteplasser (ikke nummererte) på spesialbygde benker og ståplasser bak disse igjen, hvor de som kommer først i Arena antageligvis velger sitteplassene.

Billetter kan kjøpes her.

Finale Champions League:
LARVIK HK – ITXAKO, lørdag 7. mai kl. 16.45, Arena Larvik