Larvik er snillest i klassen – Larvik

Larvik er snillest i klassen

Håndballforbundet melder på sine nettsider handball.no at Larvik og Elverum de snilleste lagene i Postenligaen.

Handball.no skriver følgende: «En oppsummering etter sesongen 2010/11 viser at Larvik og Elverum er de to Postenligalagene som har pådratt seg færrest bestrafninger i sesongen 2010/11. Larvik-jentene pådro seg 23 2-minutters utvisninger, mens Elverum hadde 39 tominuttere.

I den andre enden av skalaen finner vi Levanger som fikk 68 utvisninger og 1 rødt kort. Det kvalifiserer til jumboplassen i klassen for kvinner. Nærmest kom Tertnes med 56 utvisninger og et rødt kort.

I herrenes liga kom BSK/NIF helt nederst med sin 89 utvisninger og 5 røde kort. Stord kom nestnederst på listen med sine 81 utvisninger og 5 røde kort».