Charterfly til bortekampen – Larvik

Charterfly til bortekampen

Larvik Håndballklubb har satt opp et eget charterfly som skal bringe flere Larvik-supportere til tribunene i Pamplona når den andre mesterligafinalen går av stabelen i Spania 14. mai.

Flyet til Spania setter kursen sørover kl. 10 på morgenen den 14. mai, og går tilbake fra Spania kl. 04.30 på natten etter at kampen er ferdigspilt. Prisen for en plass på flyet er satt til 3.750 kroner, samt et tillegg på 250 kroner for transport i Spania og inngangsbillett til kampen.

– Dette er et tilbud som i første rekke går ut til våre sponsorer og dugnadsarbeidere, samt familiene til spillere og ansatte i klubben. Vi synes at alle som har vært med og jobbet for å ta oss til finalen skal få muligheten til å være tilstede når avgjørelsen faller. Vi håper selvfølgelig at dette blir en tur hvor vi får med oss den store pokalen hjem til Larvik, og at alle som har bidratt får være med på feiringen, sier daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Det er 148 seter som skal fylles på flyet til Spania, og blir det ledige seter igjen, så åpnes det for Larvik-supportere og andre interesserte.

Påmelding til :

bgbh@larvikhk.no

(Larvik)