Klar for sluttspillfinale – Larvik

Klar for sluttspillfinale

Larvik HK tok seg enkelt videre til finalen i sluttspillet i Postenligaen da de i dag overkjørte Byåsen og vant hele 35-16 i Drammenshallen.

Larvik HK hadde full kontroll hele kampen mot årets sølvvinner i Postenligaen, og Byåsen måtte se seg slått med hele 19 mål da sluttsignalet gikk. Til pause var stillingen 15-6.

– Vi gjør en kjempegod forsvarskamp og Cecilie står fantastisk helt bakerst, så dette var absolutt godkjent. Byåsen scorer ikke mer enn 9 mål de første femti minuttene, og jeg synes vi har god kontroll gjennom hele kampen. Vi fikk brukt mange av spillerne, og er klare for å ta seieren i finalen i morgen også, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Finalemotstander blir Tertnes etter at bergenslaget slo Stabæk 27-24 tidligere i dag, men sjansen for at de skal true Larviks sluttspillseier er vel heller liten.

– Vi har fokus på den jobben vi skal gjøre og gjør vi den bra, så skal det bli vanskelig for Tertnes i morgendagens finale, avslutter Moen.

Tonje Larsen hvilte hele kampen, og det sier vel også litt om styrkeforholdet mellom gull- og sølvvinneren av serien i dag. Heidi Løke ble toppscorer med 10 mål.